Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Συνέντευξη με Randomwalk

Οι Randomwalk είναι ένα συγκρότημα το οποίο μας έχει απασχολήσει συχνά τον τελευταίο καιρό με τις δραστηριότητες του. Με αφορμή την επίσκεψη του Dorian(Keyboards) στην Κρήτη, μας αφιέρωσε χρόνο για να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις.

Dorian, Καλησπέρα καταρχήν. Πως νιώθετε μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου σας δίσκου “Redemption”?
Καλησπέρα και ευχαριστώ για τη φιλοξενία! Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία του “Redemption”. Ήταν μια προσπάθεια που ξεκίνησε στις αρχές του 2006. Αφιερώσαμε άφθονο χρόνο και το αποτέλεσμα έχει την προσωπική σφραγίδα του καθένα από εμάς. Νιώθουμε ικανοποίηση για την δικαίωση των κόπων μας και την μέχρι τώρα ανταπόκριση του κοινού.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από την εταιρία “I for an I” records. Θέλεις να μας ενημερώσεις γι’ αυτήν?
Η “I for an I” είναι μια νέα δισκογραφική εταιρία η οποία δημιουργήθηκε από εμάς. Η ενασχόληση μας με τη metal σκηνή της Ελλάδας μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι να και υπάρχουν αξιόλογες μπάντες, δεν τους δίνονται οι ανάλογες ευκαιρίες για να προωθήσουν τη δουλειά τους λόγω της κακής οργάνωσης και του ερασιτεχνισμού των εγχώριων δισκογραφικών εταιριών. Θεωρήσαμε λοιπόν καλό, να έχουμε εμείς την πλήρη εποπτεία του “Redemption”. Παρόλα αυτά έχουμε σκοπό στο μέλλον να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες της εταιρίας και πέρα από τους Randomwalk.

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις και οι δραστηριότητες σας μετά την κυκλοφορία του “Redemption”?
Αυτό τον καιρό εκτός από τα live, βρισκόμαστε στη διαδικασία σύνθεσης υλικού για το δεύτερο άλμπουμ. Υπάρχουν ήδη έξι κομμάτια έτοιμα και σκοπεύουμε τον Σεπτέμβριο να ξαναμπούμε στο studio. Υπήρξε μια αλλαγή στο line up, καθώς τη θέση του Golgotha στο μπάσο, πήρε η Absinthe Green(Mora).
Η μέχρι τώρα συνεργασία, μας έχει κάνει να καταλάβουμε ότι υπάρχει ιδιαίτερα καλή χημεία μεταξύ μας και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.
Φαίνονται όλα λοιπόν να δουλεύουν στην εντέλεια. Ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο εποικοδομητικά, και να έχουμε σύντομα νέα σας, είτε για live είτε για το δεύτερο άλμπουμ σας. Εύχομαι όλα να κυλήσουν ομαλά.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τη συνέντευξη και ελπίζω να τα ξαναπούμε σε κάποιο live.
Ελένη Αληθινού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου